Casa doar cu parter de 127 metri patrati cu trei dormitoare, terasa si garaj – imagini si proiect


Casa de astazi este o locuinta cu forma clasica, simpla dar totodata extrem de eleganta. Simplitatea arhitecturii sale este direct sinonima cu implementarea proiectului in cadrul unui buget mai redus, realizandu-se astfel economii importante. Datorita exteriorului sau poate fi usor construita atat in mediul urban cat si in alte medii precum: la mare, la munte sau la tara, reusind sa se incadreze cu succes in orice tip de peisaj.


Casa cu parter si intrare acoperita


 


Proiectul acesta de casa doar cu parter si 3 dormitoare este perfect pentru iubitorii stilului clasic intrucat casa imbina astfel de detalii atat la exterior cat si la interior. Daca veti privi cu atentie schita elevatiei veti observa ca pentru fatada casei s-a ales culoarea alba peste care s-au presarat detalii calde din lemn pastrat in culoarea sa naturala. De asemenea intreaga terasa care de altfel imprejmuieste intreaga casa a fost placata cu lemn in aceasi nuanta deschisa.

Inspiratie: Proiect de casa mica cu 2 dormitoare si terasa – suparafata 60 mp

Patrunzand in interiorul casei vom observa zona de zi compusa dintr-o sufragerie spatioasa in stil deschis cu un dining cu loc pentru servirea mesei , o bucatarie cu camara integrata numai buna pentru depozitarea alimentelor conservate si a ustensilelor de bucatarie si un mic WC de serviciu. In partea a doua a parterului se observa zona de noapte formata din trei dormitoare cu dimensiune suficienta pentru a asigura o odihna de calitate.

Dormitorul matrimonial are un dressing integrat , in timp ce celelalte doua dormitoare impart aceleasi spatii de depozitare aflate pe un coridor care conduce totodata catre garaj. Baia deserveste toate dormitoarele insa la nevoie dressingul din dormitorul principal poate fi transformat intr-o mica baie.

Podul casei poate fi transformat in spatii suplimentare de depozitare cu o suprafata de 28 de metri patrati. Din garaj avem acces catre camera tehnica unde se poate monta centrala termica si spalatoria si uscatoria atat de necesare in orice locuinta, care are iesire si catre curte.
In continuare puteti analiza mai indeaproape dimensiunile camerelor:

1. Hol intrare 4,8 mp
2. Coridor 7,7 mp
3. Living 28,7 mp
4. Bucatarie 10,7 mp
5. Camara 2 mp
6. Wc 2.2 mp
7. Dormitor 14,8 mp
8. Dormitor 11.3 mp
9. Hol 4.3 mp
10. Dormitor 11 mp
11. Baie 5,4 mp ( vezi si amenajarea unei bai cu alb si rosu)
12. Garaj 17,7 mp
13. Centrala termica 6.3 mp
Total 126,9 mp

Foto si proiect: extradom.pl proiect AJR 03 version A2