Proiect de casa cu mansarda – 5 dormitoare plus living si garaj dublu


Proiectul de astazi este o casa cu mansarda si un design elegant cu ferestre mari in care te poti bucura de lumina naturala pe toata durata zilei. Aceasta casa are 5 camere plus living si 3 bai si este ideala pentru o familie formata din 5-7 persoane. Designul exterior imbina perfect elementele din lemn de la stresini si garaj cu nuanta de gri folosita la braul casei, la coloane sau la usi si geamuri.In partea din fata exista doua alei, una pentru garajul dublu si una catre terasa semicirculara de la intrarea in casa.  La parter suprafata cea mai mare este ocupata de livingul spatios cu dining unde vei putea lua masa in familie sau vei putea organiza petreceri. Atractia principala din living este semineul care va crea o atmonsfera placuta mai ales in perioada sarbatorilor de iarna. Bucataria situata langa intrare este inchisa astfel incat mirosurile neplacute nu vor ajunge in sufragerie sau in dormitoare. Cele trei dormitoare sunt situate in spatele garajului, unul avand dimensiuni mai mari si baie proprie. O a doua baie cu dimensiuni mai mici este situata in aceeasi zona si deserveste livingul si celelalte doua dormitoare.

Recomandare: Proiect de casa moderna de 100 mp cu pod locuibil

Una din cele doua camere de la mansarda poate fi transformata in birou unde iti poti realiza proiectele personale in liniste. Pentru a nu ocupa spatiul din dormitoare cu dulapuri sau sifonere, la mansarda exista un dressing de dimensiuni mari. A treia baie situata la mansarda poate fi folosita de rudele sau prietenii care vor ramane peste noapte.

Recomandare: Casa dpoar parter de 127 mp cu trei dormitoare, terasa si garaj

Din livingul spatios se poate iesi pe terasa din spatele casei printr-o usa mare cu geamuri unde iti vei putea petrece dupa-amiezele linistite alaturi de familie sau iti vei putea invita prietenii la un gratar.

Informatii generale:

Suprafata locuibila: 139.4  mp
Inatimea casei: 7.41 m
Cubaj net: 438.8 metri cubi
Deschidere minima teren in vederea construirii: 24.4 m
Lungime minima a terenului pe care se poate construi: 27.6 m
Panta acoperis: 30 grade
Suprafata acoperis: 243 mp

Inspiratie: Proiect de casa mica cu mansarda de 115 mp

Cote parter

Hol intrare:  4 mp
Camara: 2.1 mp
Bucatarie: 12.1 mp
Living + dining: 54.2 mp
Hol: 6.9 mp
Camera: 11.3 mp
Camera:  11.9 mp
Camera: 16.8 mp
Baie camera: 8.2 mp
Baie: 5.3 mp
Camera centrala: 6.4 mp
Hol: 6.6 mp
Garaj: 38.5 mp

Inspiratie: Proiect de casa fara etaj cu 4 camere si etaj dublu

Cote etaj mansarda

Hol: 5.9 mp
Dormitor: 7.9 mp
Dormitor: 6.5 mp
Dressing: 7.1 mp
Baie:  6.5 mp

Foto si proiect: extradom.pl proiect Arabella A version WRD1259