Casa cu 4 camere si mansarda cu suprafata de 108.8 mp


Aceasta casa are o arhitectura care imbina armonios culori calde, putandu-se incadra atat intr-un peisaj  urban cat si intr-unul montan. Fiind o casa cu 4 dormitoare, este ideala pentru familiile cu 2-3 copii, dar poate fi si o casa de vacanta unde va puteti petrece concediile departe de aglomeratia oraselor.Pentru aceasta consturctie este nevoie de o parcela cu latime medie, casa trebuind construita cu fata la drumul principal. Fiind o casa cu mansarda, spatiul este generos iar costurile de constructie vor fi mult mai reduse.

La parter exista o singura camera mica care poate fi amenajata in birou sau in camera de zi pentru copii, unde vor putea studia sau se vor putea relaxa. Livingul este extrem de spatios, avand si o zona unde poti lua masa dar si un semineu care va reprezenta atractia principala in anotimpurile reci. Bucataria este deschisa, contribuind la luminozitatea livingului alaturi de fereastra mare si usa tripla care se deschide spre terasa.

La etaj exista trei dormitoare de mari dimensiuni care sunt deservite de o baie mare cu cada si dus. In plus exista si doua zone care pot fi folosite pentru uscarea rufelor sau pentru depozitarea unor lucruri care nu vor fi afectate de caldura excesiva din pod.

Recomandare: Casa doar cu parter de 127 mp cu trei dormitoare, terasa si garaj

Garajul poate adaposti o singura masina si ofera intrare atat in hol cat si in camera centralei. Cele doua balcoane din fata si din lateralul casei sunt locul perfect pentru servirea cafelei in diminetile insorite de vara. In spatele casei exista o mica terasa pe care se poate iesi direct din living unde te vei putea relaxa in week-end alaturi de familie.

Informatii generale:

Suprafata locuibila: 108.8  mp
Inatimea casei: 8.25 m
Cubaj net: 694.2 metri cubi
Deschidere minima teren in vederea construirii: 22.4 m
Lungime minima a terenului pe care se poate construi: 18.5 m
Panta acoperis: 42 grade
Suprafata acoperis: 211.3 mp

Cote parter

Hol intrare:  3.9 mp
Hol: 7.9 mp
Bucatarie: 9.7 mp
Living + dining: 24 mp
Camara: 1.1 mp
Dormitor: 10 mp
Coridor:  1.4 mp
Baie: 4.1 mp
Camera centrala: 7.7 mp
Garaj: 18.2 mp

Cote etaj mansarda

Hol: 4.7 mp
Dormitor: 12.3 mp
Dormitor: 12.5 mp
Dormitor: 11.1 mp
Baie:  7.5 mp
Uscator: 5.4 mp
Pod: 7 mp

Recomandare: proiect de casa moderna de 100 mp cu pod locuibil

Foto si proiect: extradom.pl proiect BW-03 version JGC1140