Proiect de casa mica cu doua dormitoare si garaj cu suprafata de 73 mp


Aceasta casa cu arhitectura clasica ne aduce aminte de vechile case boieresti cu multe ferestre si verande mari. Fatada de culoare alba se imbina armonios cu finisajele din piatra si cu ferestrele din lemn stratificat. Avand in vedere ca are doar parter aceasta casa este perfecta pentru familiile cu copii mici sau pentru persoanele in varsta care au dificultati de deplasare.Veranda are o arhitectura clasica cu acoperisul in forma de triunghi care se sprijina pe doua coloane de dimensiuni mari. Terasa semicirculara situata in spatele casei, va fi locul tau favorit unde te vei putea relaxa in dupa-amiezile insorite.

Inspiratie: Casa fara etaj cu terasa si garaj – suprafata 70 mp

Distributia camerelor asigura o functionalitate ridicata, avand zone separate pentru zi si pentru noapte. Intrarea in casa se face printr-un vestibul unde poti amplasa un cuier sau o comoda pentru pantofi. Urmeaza holul care conduce catre cele doua dormitoare sau catre baia pentru intreaga familie situate in partea stanga.

In partea dreapta intri in livingul cu dimensiuni generoase care are o usa glisanta de sticla secuzitata prin care poti iesi in gradina din spatele casei. In living exista un semineu functional care poate incalzi camera in anotimpurile reci dar poate crea si o atmonsfera relaxanta si romantica. Bucataria este luminoasa, avand doua ferestre catre partea din fata a casei. Din bucatarie se trece in camera centralei si apoi in garaj, putand astfel transfera rapid alimentele din masina direct in bucatarie. Camera centralei poate fi folosita si pe post de camara datorita faptului ca are intrarea direct din bucatarie.

Inspiratie: Cateva idei interesante pentru amenajarea bucatariilor mici

Daca latimea parcelei de teren nu va permite, puteti renunta la garaj, masina putand fi parcata pe aleea din fata casei.

Informatii generale:

Suprafata locuibila: 73  mp
Inatimea casei: 5.9 m
Cubaj net: 311.4 metri cubi
Deschidere minima teren in vederea construirii: 22.6 m
Lungime minima a terenului pe care se poate construi: 17 m
Panta acoperis: 30 grade
Suprafata construita: 243 mp

Inspiratie: Proiect de casa mica cu 2 dormitoare si terasa

Cote parter

Vestibul: 3.8 mp
Hol: 4.5 mp
Dormitor: 9.9 mp
Dormitor: 11.4 mp
Baie: 4.8 mp
Living: 27.3 mp
Bucatarie:  11.3 mp
Camera centrala termica: 3.2 mp
Garaj: 16.6 mp

Sursa: http://tooba.pl proiect Skowronek