Proiect de casa cu 4 dormitoare, garaj cu terasa si suprafata de 111.86 mp


Casa pe care v-o prezint astazi are un design clasic care imbina armonios fatada alba cu piatra naturala folosita la intrare si la peretele garajului. Terasa situata deasupra garajului si balconul iti vor permite sa admiri imprejurimile sau sa te relaxezi pe un sezlong in zilele calduroase de vara. Daca doresti sa fii mai aproape de natura, te vei putea relaxa pe terasa dreptungiulara situata in partea diametral opusa garajului.Pentru constructia acestei case vei avea nevoie de o parcela de teren dreptunghiulara cu o suprafata de cel putin 345 de metri, cu o deschidere de 22.1 de metri. Casa are o luminozitate foarte buna, toate camerele avand ferestre alungite sau usi de sticla. Avand in vedere numarul de camere, acest proiect este ideal pentru familiile cu 4-6 membri.

Livingul este amenajat in plan deschis si include diningul si bucataria marind astfel luminiozitatea si spatiul vizual. Semineul este situat partea de mijloc a livingului, putand fi admirat atat atunci cand te relaxezi cat si atunci cand iei masa in familie. Inspre garaj se gaseste singura camera de la parter care poate fi amenajata in birou sau camera de studiu in functie de necesitati. Garajul are dimensiuni mari astfel ca pe langa masina puteti depozita si bicicletelor si rolele sau copiilor.

Inspiratie: Draperii moderne pentru dormitor

La etaj, din hol se poate intra in cele trei dormitoare din care cel de dimensiuni mai mari are atat balcon cat si iesire pe terasa. Casa are doua bai, una cu dus la parter si alta cu cada si de dimensiuni mai mari la mansarda.

Inspiratie: Cabina de dus zidita – inspiratie in imagini

Informatii generale:

Suprafata locuibila: 111.86  mp
Inatimea casei: 7.83 m
Cubaj net: 612.51metri cubi
Deschidere minima teren in vederea construirii: 22.1 m
Lungime minima a terenului pe care se poate construi: 15.6 m
Panta acoperis: 40 grade
Suprafata acoperis: 152.77 mp

Inspiratie pentru amenajarea spatiilor mici: apartament cu dimensiunea unui living -12 mp

Cote parter

Hol intrare: 2.23 mp
Hol: 5.55 mp
Bucatarie: 12.71 mp
Living + dining: 22.41 mp
Dormitor: 9.19 mp
Baie: 3.83 mp
Camera centrala: 7.55 mp
Garaj: 20.72 mp

Cote etaj mansarda

Hol: 8.99 mp
Dormitor: 14.89 mp
Dormitor: 13.3 mp
Dormitor: 10.32 mp
Baie:  8.44 mp

Foto si proiect: extradom.pl proiect Alabastrowej 26 versiune KRK1375