Casa mica cu suprafata de 46 mp – proiectul ideal pentru persoanele in varsta


Acest proiect de casa mica este ideal pentru loturile inguste de teren unde nu se pot construi locuinte de mari dimensiuni. Casa este caracterizata prin proportii ideale, dimensiuni mici si o forma simpla , avand un acoperis inclinat in doua ape ceea ce o face sa ramana mereu la moda. Este un  proiect de casa ideal pentru persoanele in varsta , pentru cele cu dizabilitati , pentru familiile cu putini membri sau ca o mini casa de vacanta.


Casa cu 1 dormitor


 


Schema cromatica a fost aleasa cu grija astfel incat fatada bej cald , elementele din lemn , scarile si braul din placi ceramice gri si cosul impresionant din piatra creaza o adevarata opera de arta. Casa nu este doar frumoasa ci are si un interior deosebit de confortabil ce ofera tot ce este nevoie pentru un trai comod.

Livingul spatios din care se poate iesi direct catre terasa care da inspre gradina promite clipe de relaxare, fiind combinat cu o bucatarie cu dining. Casa are o baie si un singur dormitor precum si un mic spatiu pentru un dressing.

Plan casa mica de 46 mp
1 Hol intrare 4.22 mp
2 Coridor 2.37 mp
3 Bucatarie + dining 9.54 mp
4 Camera 8.63 mp
5 Living 14.65 mp
6 Baie 6.97 mp
Suprafata totala 46,38 mp
Mai multe detalii puteti consulta pe site-ul proiectantului : www.extradom.pl/projekt-domu-la-lora-dom-letniskowy-SLN1050