Proiect de casa cu 2 camere, living, baie si bucatarie – totul in doar 74 mp


Acest proiect de casa reprezinta solutia ideala pentru cei care au un lot mic sau mediu. Casa este construita in stil traditional cu note rustice, avand un acoperis inclinat in patru ape  ceea ce o face extrem de atragatoare.  Proiectul este cel al unei case doar cu parter cu amprenta de 10 pe 9 metri.
La interiorul centrul casei il reprezinta livingul spatios ce se continua cu o bucatarie deschisa astfel ibcat si cei care pregatesc mancarea sa poata participa activ la activitatile din camera de zi. Cei cu spirit mai practiv vor aprecia desigur mica camara ce completeaza bucataria.

Casa are o singura baie foarte confrtabila. Zona de noapte este compusa din 2 camere ceea ce face ca aceasta sa fie locuinta ideala pentru familiile mai mici. A doua camera poate fi folosita ca si dormitor sau pur si simplu ca birou sau camera de oaspeti. Continuitatea dintre interior si exteriorul casei se realizeaza printr-o terasa foarte atractiva.

Iata care sunt suprafetele camerelor:

Parter casa cu 2 dormitoare
1 Hol intrare 3.2 mp
2 Hol 6.86 mp
3 Camera 9.62 mp
4 Baie 4.68 mp
5 Camera 14,25 mp
6 Living 21.15 mp
7 Bucatarie 8.65 mp
8 Camara 2.22 mp
9 Camera tehnica 3.44 mp
Suprafata totala 74.07 mp

Mai multe detalii despre proiect puteti consulta direct pe site-ul proiectantului: https://www.extradom.pl/ Proiect Michal