Covoare moderne pentru interioare clasice – frumusetea contrastului in imagini


Covor crem cu flori mari colorate in hol neoclasic


Covoarele moderne sunt uimitoare si se gasesc in toate formele si dimensiunile, mai mult de atat sunt potrivite oricarei camere din locuinta , inclusiv pentru hol si scari. Interioarele traditionale au un stil si o eleganta dovedite de-a lungul anilor. Insa ce poti obtine atunci cand combini un interior clasic cu un model modern de covor? Un decor dinamic ce uimeste prin contrast.


Covoarele cu model floral mare, in culori vii, vor realiza un contrast puternic intr-un decor neoclasic alb. Nu va temeti sa folositi astfel de covoare in camerele mici – ele vor umple de viata orice spatiu, mai ales daca acea camera are mobila putina sau de mici dimeniuni.

Intr-un living clasic cu lambriu de lemn, un covor modern, cu model alb cu negru in zig zag sau dungi va umple camera de energie.

Culorile covorului se pot repeta in culoarea pieselor de mobilier, a ceasului de perete, sau a decoratiunilor, creand astel o atmosfera primitoare intr-o locuinta traditionala dintr-o casa in stil mediteranean.

Un covor modern cu o grafica simpla va adauga spre exemplu intr-o camera de copil putin dinamism, neintervenind in alte elemente de decor.

In continuare va invit sa priviti cateva imagini cu modele originale de covoare moderne asezate in interioare clasice. Rezultatul? Frumusete si functionalitate.

 

Surse foto: www.novate.ru