Modele de foisoare si casute de gradina din lemn


Foisor de gradina montat pe o platforma inaltata


Odata cu sosirea verii si cu temperaturile care cresc de la o zi la alta, cautam sa ne refugiem in natura, sa ne petrecem putinul timp liber afara, departe de peretii incalziti de soarele puternic si de soselele incinse. Pentru cei norocosi dintre noi, care au propria lor gradina, serile sunt o desfatare totala, caci pot profita de ceea ce au la capitolul mobilier de gradina pentru a petrece o seara linistita in compania prietenilor. Se remarca asadar utilitatea practica a unui foisor de gradina, care poate inlocui o terasa simandicoasa si care te face sa te simti special in chiar confortul casei tale.


Poate ca atunci cand v-ati interesat de un pret pentru o casa de gradina din lemn v-ati uitat putin nedumeriti la oferte, insa munca manuala, cea care se ocupa de detaliile personalizate ale unui mobilier gradina modern, nu se face de la sine, costa deci, motiv pentru care trebuie privita si tratata la nivel de arta, sculptura manuala. Tocmai de aceea e de preferat un foisor pentru gradina din lemn de esenta tare, care va fi mai durabil in timp, mai ales daca este lacuit corespunzator si are imbinarile facute ca la carte, in conditiile in care, in caz contrar, fenomenele meteorologice ar putea foarte grav sa afecteze structura unei casa de gradina din lemn.

Daca va ganditi sa achizitionati un foisor mic pentru gradina, ar trebui totusi sa luati in considerare si avantajele unui pavilion pentru gradina, mai ales daca intentionati sa organizati seri cu mai multi dintre prietenii dvs., deci aveti nevoie de spatiu pentru a-i gazdui pe acestia. Nu dorim sa sugeram faptul ca nu ar fi suficiente modele foisoare mari pentru gradina pe piata, insa adesea ele sunt cam inguste, deci ingreuneaza deplasarea in interiorul lor, indeosebi un foisor patrat pentru gradina fiind si mai greu accesibil datorita laturilor sale care obstructioneaza deplasarea, mai ales in combinatie cu o masa lunga din lemn, ori cu numeroase scaune, fie ele chiar si pliabile. La fel, un foisor rotund pentru gradina „fura” si mai mult din spatiul propriu-zis, circumferinta acestuia facandu-l doar sa lase impresia de grandoare, cand, de fapt, avand extremitatile rotunjite, stramtoreaza celelalte obiecte de mobilier ce ar urma sa se depoziteze in el.

Persoanele a caror zi de nastere este vara vor fi cele mai fericite pentru ca-si vor putea invita familia sa petreaca intr-un loc intim, familiar, dar totusi ingenios: o casuta de lemn de gradina, care va da impresia unei mari familii care s-a reunit in vederea unei seri frumoase petrecute impreuna. Mai mult, in serile tarzii de vara, cand timpul va permite, veti simti o nevoie constanta de a va aerisi gandurile si de a contempla, iar atunci cel mai bun loc pentru asta vi se va parea foisorul de gradina pe care initial ati cam strambat din nas cand ati ascultat neincrezator avantajele sale. Acum, presupunand ca ati indraznit si ati purces la platirea acelor costuri de achizitie pentru un foisor de gradina de lemn, regeretati ca n-ati facut aceasta investitie mai devreme, nu-i asa ?