Ghivece pentru plante din obiecte reciclate

Ideile pentru decorarea interioarelor sau a gradinii sunt foarte cautate de cei care doresc sa-si amenajeze un astfel de spatiu. Relaxarea si odihna alaturi de membrii familiei in gradina poate fi mai placuta daca aceasta este amenajata corespunzator. In continuare va prezentam cateva idei pentru decorarea gradinii sau teraselor si pentru a le transforma intr-un spatiu vesel si colorat.Anvelope ghivece de flori


De la colivii pentru pasari si pana la vase vechi aproape orice poate deveni un suport pentru florile dumneavoastra preferate. Aceste suporturi le puteti face chiar dumneavoastra fara prea mult efort.

  1. Colivii de pasari

Transformati o colivie veche intr-un ghiveci de flori. Acesta va avea un design vintage si va putea fi mutat in diferite colturi din gradina.

Colivie suport de flori

  1. Cutii de vopsea

Cutiile vechi de vopsea pot deveni ghivece colorate de flori. Ideea este foarte interesanta si poate aduce o nota de culoare pe terasa sau in gradina dumneavoastra.

Cutii vopsea ghivece

  1. Farfurii vechi

Nu aruncati farfuriile vechi. Folositi-le pentru a decora ghivecele mari si asortati-le cu flori din gradina.

Farfurii decorare suport flori

  1. Paleti de lemn

Paletii de lemn pot fi folositi la multe proiecte printre care si la crearea unor suporturi pentru florile de gradina. Puteti pune atat ghivece dreptunghiulare mari sau puteti agata ghivece mici din tabla.

Suport flori din paleti

  1. Cizmele de cauciuc

Cizmele de cauciuc pe care copiii nu le mai poarta se pot transforma in mici ghivece de flori. Este o idee amuzanta care cu siguranta va fi pe placul celor mici.

Ghivechi flori din cizme de cauciuc

  1. Fantani arteziene

Daca aveti o fantana arteziana care nu mai functioneaza aceasta poate deveni un excelent suport de flori. Plantele agatatoare sau suculente pot decora foarte bine o astfel de fantana.

Suport flori din fantana arteziana

  1. Anvelopele vechi

Anvelopele vechi pot fi folosite ca suporturi de flori foarte bune. Puteti sa le amplasati in trepte sau sa le vopsiti in diferit culori pentru a le asorta cu terasa sau gardul gradinii.

Anvelope ghivece de flori

  1. Butoaie de lemn

Butoaiele de lemn vechi folosite pe post de ghivece de flori pot transforma aspectul gradinii intr-unul mai familiar si mai calduros.

Ghiveci de flori din butoi de lemn

  1. Mobilier vechi

Vopsiti mobilierul vechi in culori vii si folositi sertarele pe post de ghivece sau suporturi de flori.

Mobilier vechi suport flori

  1. Oale si cratite vechi

Nu aruncati oalele sau cratitele care au ruginit sau care au gauri. Folositi-le pentru a planta diferite flori si decorati-va terasele sau gradinile.

Ghivece flori din oale si tigai

Usor de realizat si avand dimensiuni si culori diferite, aceste idei de suporturi sau ghivece de flori va vor ajuta sa aveti o gradina vesela si multicolora. Daca v-au placut nu uitati sa le distribuiti si prietenilor vostri.

Surse foto