Idei creative de noptiere


Dupa o zi grea cu totii ne dorim sa ajungem acasa si sa ne relaxam in dormitorul nostru. Dar, daca iti doresti intr-adevar sa te bucuri de acesta relaxare, trebuie sa-ti decorezi si sa-ti personalizezi dormitorul pentru a crea o oaza de liniste.


In articolul de astazi v-am pregatit 10 idei de noptiere originale si creative,in imagini. Va voi prezenta noptiere confectionate din scaune vechi, tobe, butoaie de vin, cutii, paleti etc. De la obiecte vechi care-ti ocupa spatiul inutil in curte,subsol sau garaj, toate pot fi transformate in noptiere superbe.

 

Geamantane vintage

Foloseste-ti vechile geamantane pe post de noptiera moderna. Cu un blat de lemn, poti realiza o noptiera moderna cu accente vintage. Aceasta noptiera se incadreaza perfect in decorul unui dormitor cu mobilier din lemn masiv.

noptiera realizata din geamantane vechi


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noptiera inteligenta din paleti

Daca dispui de ceva timp liber, acest model de noptiera este o idee minunata de noptiera pentru dormitorul tau. Sertarul de deschidere si inchidere il poti personaliza sculptand in bucata de lemn un semn care te reprezinta pentru a-l personaliza precum o inimioara, o floare, un fluturas etc.

lazi accesorizate cu rafturi si colorate in stil propriu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noptiera din blocuri de piatra

Daca ai in gradina blocuri de piatra de care nu mai ai nevoie sau de care vrei sa scapi, acum este momentul sa le folosesti in dormitorul tau. Poti crea o noptiera originala prin alaturarea a doua blocuri de piatra si un al treilea peste cele doua. O idee minunata!

noptiera cu aspect industrial din blocuri de piatra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Carti vechi

Cu totii avem carti vechi pe care nu le mai folosim si pe care nu vrem sa le aruncam. Iti propun o idee rapida si frumoasa de noptiera. Aseaza cartile una peste alta si ai obtinut intr-un minut o noptiera simpla si originala.

foloseste cartile pentru a crea o noptiera intr-un timp scurt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scara veche si scunda

O scara mica aruncata intr-un colt in garaj sau la subsol poate fi noua ta noptiera. O poti picta in culorile tale favorite sau in culori deja existente in dormitor.

scara mica cu aspect invechit pe post de noptiera

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noptiera din toba

Poate inca mai ai din copilarie o toba veche. Sau, daca ai copii si acestia nu se mai joaca cu tobele, poti crea din ele noptiere. Acestea sunt minunate si potrivite pentru a pozitiona pe ele o lampa sau cartile de citit.

reconditioneaza o toba veche si foloseste-o ca noptiera

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Butoi vechi de vin

Un butoi vechi de vin este de asemenea o idee fascinanta pentru a crea simplu si de efect o noptiera.

butoiul vechi de vin se poate transforma intr-o noptiera, ideala pentru camerele rustice

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lazi de lemn

Lazile de lemn sunt de asemenea o idee originala pentru o noptiera. Trebuie doar sa le repari, sa le vopsesti in culoarea favorita si sa le accesorizezi cu rafturi pentru a tine cartile, revistele sau lampile.

paleti folositi in confectionarea unei noptiere

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noptiera din lemn masiv

Datorita imperfectiunilor naturale si a variatiei culorii, fiecare piesa din lemn masiv nefinisat este pur si simplu unica. Noptierele din lemn masiv nefinisat pot fi noptiere moderne pentru dormitor.

lemn masiv nefinisat pentru o noptiera de vis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scaun vechi

Ultima, dar nu cea din urma idee de noptiera este aceea dintr-un scaun vechi. Avem un scaun micut, cu aspect invechit pe care il amplasam pur si simplu langa pat. Asezam pe acesta o lampa cu aspect industrial si gata. Ati reusit sa creati un spatiu potrivit pentru lecturile tarzii in noapte.

noptiera obtinuta din folosirea si reconditionarea unui scaun vechi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

surse foto: www.karmasteam.com