Modele de case cu mansarda – fotografii incantatoare pe care trebuie sa le vedeti


Foarte multe persoane care doresc sa-si construiasca o casa cauta pe internet proiecte si fotografii din care ar putea sa se inspire. Astazi, venim in ajutorul acestor persoane si va prezentam o colectie de fotografii cu case superbe cu mansarda. Aceste case sunt constructii unice care cu siguranta va vor impresiona prin eleganta si frumusetea lor. Casele pe care le veti vedea in continuare au diferite forme, marimi si structuri astfel ca speram sa gasiti cel putin una care sa va placa.


Casa moderna cu mansarda


Cele mai ieftine case cu mansarda folosesc un acoperis in doua ape iar spatiul nu este divizat in foarte multe incaperi si holuri. O alta solutie pentru a folosi spatiul de la mansarda sunt lucarnele, care pot avea diferite dimensiuni in functie de preferinte. Lucarnele mai mici pot vea un simplu geam, in timp ce cele mai mari pot acoperi si un balcon de mari dimensiuni. Desi lucarnele sunt de obicei triunghiulare, exista si acoperisuri mai complexe in care lucarnele au forme rotunjite. Majoriatatea caselor cu mansarda au si un garaj incorporat, dar exista si proiecte de case cu garaj la subsol sau fara garaj.

Casele pe care le veti vedea in continuare au multe ferestre si usi mari pentru a folosi cat mai bine lumina naturala. La mansarda exista balcoane cu usi glisante de sticla securizata sau chiar ferestre de mansarda. Gama de culori a caselor este foarte variata astfel ca veti gasi cu siguranta una care sa se incadreze in peisajul in care o veti construi. Casele sunt decorate cu bun gust, fiind folosit in special caramida decorativa de diferite culori, lemnul sau granitul. Toate aceste case beneficiaza de terasa mari in spatele sau pe una din laterale, pentru a va putea relaxa si pentru a petrece timp cu familia in aer liber.

Foto si proiect: http://hhomedesign.com