Platformele inaltate te ajuta sa castigi spatiu in locuinta


Platformele inaltate sunt solutii moderne care ofera o mai buna utilizare a spatiilor interioare, oferind in acelasi timp noi spatii de depozitare. Aceste tipuri de structuri sunt foarte populare in zilele noastre deoarece au un aspect unic si modern si reprezinta solutii de optimizare a spatiului mai ales in apartamentele mici si foarte mici.  In timp ce platformele inaltate traditionale sunt folosite in spatiile de birouri, cele decorative pot delimita spatiile din orice casa, dand un plus de originalitate designului interior.


Bucatarie cu platforma inaltataPlatformele inaltate au stiluri si inaltimi diferite ajustand interioarele si facandu-le mai practice. Cu toate acestea, toate ridica podeaua care va imparti spatiul si va echilibra proportiile camerei pentru un aspect mai modern si o utilizare confortabila si placuta.
Camerele mari de la subsol, dormitoarele mici, garsonierele si mansardele pot benefcia de acest tip de podele inaltate. Asa cum am spus anterior acestea sunt excelente pentru definirea zonelor functionale si pentru separarea intrarii de bucatarie, living sau dormitor. Acestea vor schimba aspectul vizual al camerelor adaugand un plus de unicitate.

Recomandare: Iti vine sa crezi ca exista un apartament cu dimensiunea unui living : 12 metri patrati perfect functionali

Unele dintre aceste platforme inaltate decorative includ de asemenea sertare si cutii glisante de depozitare, oferind spatii noi sub pat sau sub scari. Va puteti folosi de acestea pentru a depozita paturi, lenjerie, jucarii sau chiar haine. Daca locuiti intr-un apartament sau o casa mica, atunci aceste modele de platforme inaltate sunt pentru dumneavoastra. Avand un design modern si elegant, platformele va vor ajuta sa folositi mai bine spatiile mici si sa va organizati mai bine lucrurile.  In continuare veti putea gasi fotografii cu astfel de sisteme folosite  atat in living sau bucatarie cat si in dormitoare.