Idei pentru decorarea vazelor din sticla transparenta – 12 imagini pentru inspiratia ta


Vazele pot avea un design debosebit sau simplu, dar pot fi si decorate astfel incat sa le personalizati dupa gusturile dumneavoastra. Ati incercat vreodata sa decorati o vaza simpla din sticla? In pozele ce urmeaza veti gasi cateva idei pentru decorarea acestor vaze. Pentru decoratiuni inedite incercati sa decorati vaza din interior.


Vaza decorata cu felii de lamaie


Daca aveti un vas de sticla care sta prafuit intr-un colt al casei trebuie sa il transformati intr-un vas decorativ. Folositi unul dintre designurile elegante sau sofisticate pe care le veti gasi in pozele urmatoare. Avand in vedere ca va imbunatati aspectul casei dumneavoastra va trebui sa-l decorati cu multa atentie. O decoratiune deosebita si originala se obtine prin umplerea unei vaze de sticla cu dopuri de pluta de la sticle de vin sau coniac.

Vaza decorata cu dopuri de pluta

Pentru un aspect fresh puteti sa taiati o lamaie si sa o puneti in interiorul unei vaze umplute cu apa.

Vaza decorata cu felii de lamaie

Orice sticla de suc sau bere poate deveni o vaza putand avea un aspect deosebit daca le vopsiti in culori diferite. Reciclati sticlele si folositi-le pentru a va decora casa.

Vaze din sticle vopsite

Bratarile pot de asemenea fi folosite pentru decorarea unei vaze rotunde. Asortati-le cu florile sau cu mobilierul si cu siguranta vor fi admirate de familie si prieteni.

Vaze decorate cu bratari

Vaze iluminate decorate cu bratari

Pentru un aspect rustic, lipiti cateva betisoare din lemn pe o vaza patrata. Aceasta va arata complet diferit adaugand un plus de naturalete casei tale.

Vaze decorate cu betisoare de lemn

Tot pentru un aspect unic puteti folosi fire textile de diferite culori sau chiar mici esarfe pentru decorarea unor sticle cu forme deosebite.

Vaze decorate cu fir textil

Benzile din hartie de orez sunt foarte usor de folosit pentru decorarea unei vaze. Veti obtine o vaza noua in doar cateva secunde si fara niciun cost.

Vaze decorate cu banda adeziva decorativa

Sticle decorate cu banda adeziva decorativa

Folositi sclipiciul pentru a face vazele dumneavostra sa straluceasca. Este un mod foarte usor pentru o decoratiune unica.

Vaze decorate cu sclipici

In cazul in care ati spart o oglinda, puteti folosi bucatelele de sticla pentru decorarea unei vaze care va arata ca un glob din discotecile anilor 80.

Vaza decorata cu bucatele de oglinda