Proiect de casa cu 3 dormitoare si mansarda cu suprafata de 107.8 mp


Proiectul de astazi este o casa cu amprenta mica la sol si un design simplu cu o combinatia eleganta de culori calde, completate de glastrele cu flori de la ferestre si balcoane. Balcoanele cu decoratiuni din fier forjat vor crea spatii de relaxare pentru dormitoarele de la mansarda, unde veti putea fi mai aproape de natura. Fiind o casa cu 3 dormitoare este potrivita pentru familiile cu 1-2 copii dar poate fi si proiectul ideal pentru o casa de vacanta la munte sau la tara.Parterul este zona in care veti petrece mai mult timp pe parcursul zilei. Bucataria are iesire directa in diningul luminos unde puteti amplasa o masa pentru 6-8 persoane. Din dining se trece in livingul mare care are doua ferestre si o usa de sticla prin care intra lumina naturala pe tot parcursul zilei. La parter exista o baie de serviciu, care poate fi folosita si de prietenii care va vor vizita. Pentru depozitare exista un dressing de mici dimensiuni si camera centralei care poate fi folosita ca si camara.

Cele trei dormitoare ale casei se gasesc la mansarda, cele mai mari avand si balcoane. Daca dormitorul mai mic nu este folosit, il puteti transforma in birou sau in camera de oaspeti. Dormitoarele sunt deservite de o singura baie de dimensiuni mari, care are atat cada cat si dus.

In spatele casei exista o terasa cu suprafata de 7 mp, unde va puteti relaxa citind sau jucandu-va cu copiii. Asa cum ati observat aceasta casa nu are garaj, dar in functie de dimensiunile parcelei de teren veti putea constui o alee pentru a va putea parca masina.

Informatii generale:

Suprafata locuibila: 107.8  m
Inatimea casei: 7.46 m
Cubaj net: 494.1 metri cubi
Deschidere minima teren in vederea construirii: 18.4 m
Lungime minima a terenului pe care se poate construi: 17.15 m
Panta acoperis: 40 grade

Cote parter

Hol intrare: 8.5mp
Bucatarie: 9.5 mp
Dining: 12.3 mp
Living: 25.5 mp
Baie: 1.8 mp
Dressing: 2.7 mp
Camera centrala: 1.8 mp
Terasa: 7.1 mp

Inspiratie: Cum alegi cele mai bune corpuri de iluminat pentru bucatarie

Cote etaj mansarda

Hol: 6 mp
Scari: 2.8 mp
Dormitor: 12.7 mp
Dormitor: 10 mp
Dormitor: 7.7 mp
Baie:  4.2 mp
Balcon:  2.2 mp
Balcon:  1.2 mp

Inspiratie: Cada din lemn pentru baie moderne

Foto si proiect: extradom.pl proiect Murator C118e Ciekawy versiune V WAJ1523