Case de vis fara etaj ideale pentru familiile mici


Familiile tinere care isi doresc o casa cauta de obicei proiecte de case mici, fara etaj. Aceste case sunt mult mai ieftine de construit si necesita parcele de teren cu suprafete mai mici. Pentru a profita de terenul disponibil si pentru a amenaja si o gradina, de obicei aceste locuinte sunt amplasate in partea din fata a terenului, inspre calea de acces. Casele mici fara etaj au de obicei doua sau trei camere, fiind astfel ideale pentru cuplurile tinere fara copii sau pentru familiile de pensionari care doresc sa duca o viata mai linistita, departe de agitatia din centrul oraselor. 

Va vom prezenta astazi cateva fotografii cu case frumoase fara etaj care speram sa va placa.  Majoritatea caselor mici fara etaj au proiecte simple, pentru a reduce costurile de constructie si intretinere. Arhitectura acestor case este simpla, dar poate folosi si elemente arhitecturale deosebite precum coloane, brauri sau ancadramente. Culorile pot fi de asemenea sobre sau indraznete, in functie de preferinte si de peisajul din jurul casei. Aveti grija ca toate aceste elemente sa fie complementare arhitecturii din zona unde va veti construi casa.

Vezi si: Cele mai frumoase case mici din lemn sau piatra

Acoperisurile caselor fara etaj sunt in doua sau patru ape, iar terasele din fata sau din spatele caselor sunt acoperite de frontoane de diferite dimensiuni. Geamurile mari si usile glisante sau cu sticla securizata sunt alte elemente comune ale acestor tipuri de locuinte. Avand in vedere ca necesita parcele de teren mici, majoritatea acestor case nu beneficiaza si de garaje. Daca totusi aveti o masina va puteti amenaja o mica pergola auto sau o terasa acoperita pentru masina. Alta solutie este parcarea masinii pe aleea de acces sau chiar pe drumul principal, in fata proprietatii.

Recomandare: Proiect de casa moderna doar cu parter si garaj dublu

Speram ca ati fost impresionati de aceste case superbe fara etaj si ca le veti distribui si prietenilor vostri de pe retelele de socializare.

Sursa foto: