Proiect casa frumoasa parter + mansarda


Casele cu mansarda sunt preferate de tot mai multe persoane deoarece ofera o suprafata locuibila mai mare cu un cost mai redus. Proiectul de astazi este o astfel de casa cu mansarda si o suprafata utila de 240.97 mp.  Care are o arhitectura exterioara frumoasa, cu fatada alba si elemente decorative de culoare crem. Acoperisul este de culoare albastra, ceea ce asigura o mai bune vizibilitate a casei chiar si intr-un peisaj mai aglomerat. In fata si in spatele casei exista cate un fronton de mari dimensiuni in timp ce pe laterale sunt cate doua frontoane mai mici.


 

Casa cu mansarda fara garaj


 

Toate ferestrele de la parter au obloane mari de lemn iar pe terasa se pot pune diverse vase cu flori multicolore pentru a adauga mai multa culoare. Pentru constructia acestei case trebuie sa aveti o parcela de teren cu dimensiuni de 22.10 x 24.80 metri. La parter exista un living spatios care formeaza un spatiu comun cu bucataria si diningul. Singura camera de la parter poate fi transformata in birou sau camera pentru oaspeti in functie de necesitati. La mansarda se afla alte patru dormitoare care sunt deservite de o baie mare.

Aceasta casa nu este prevazuta cu garaj, astfel ca daca aveti o masina va trebui sa construiti o mica pergola auto de lemn sau chiar sa o parcati pe aleea principala de acces. Casa are prevazute cateva usi glisante de mari dimensiuni care ofera acces pe terasa din spatele casei sau pe balconul de la mansarda. In spatele casei este si o mica terasa acoperita unde veti putea sa va savurati cafeaua sau ceaiul de dimineata chiar daca vremea este mai capricioasa. In gradina puteti ameneja de asemenea o mica terasa cu podea de lemn unde puteti pune fotolii, sezlonguri sau chiar un leagan pentru copii.

Informatii generale:

Suprafata locuibila: 240.97 mp
Inatimea casei: 10.16 m
Volumul casei: 710.27 m
Deschidere minima teren in vederea construirii: 22.10 m
Lungime minima a terenului pe care se poate construi: 24.80 m

Sursa foto: http://hhomedesign.com