Casa cu mansarda si interior modern – este chiar superb!!!!

Casa pe care vreau sa v-o prezint in continuare este potrivita pentru o familie tanara care doreste o locuinta moderna. Arhitectura exterioara este destul de simpla, fatadele avand o culoare calda, singurul contrast fiind dat de cele doua coloane mari aflate la intrare. Acoperisul este in patru ape, are culoare neagra si are doua lucarne mari care acopera balcoanele semicurculare de la mansarda. In spatele casei se afla a doua terasa care este de asemenea partial acoperita, putand fi folosita astfel si atunci cand vremea nu este foarte frumoasa. 

Casa cu mansarda si doua lucarne


 

Interiorul este deosebit de elegant dar si modern, designul interior folosind o combinatie de alb si negru. Astfel, peretii si podeaua au culoare alba in timp ce tamplaria, scarile si o parte din mobilier sunt de culoare neagra sau gri inchis. Bucataria este deschisa catre dining si living si are un mic bar intre cele doua spatii. Aici veti putea sa serviti micul dejul in diminetile cand sunteti in intarziere. Dinigul se afla langa o usa dubla din sticla securizata care ii asigura o buna lumina naturala pe tot parcursul zilei. In dining se afla o masa mare, astfel ca veti putea sa va invitati familia sau prietenii la cina. Intre dining si living se afla scarile care duc la mansarda. Acestea au un design modern, avand o combinatie interesanta din lemn masiv si metal.

 Livingul are un mobilier minimalist astfel ca nu pare deloc aglomerat. Canapeaua, fotoliul si masutele va pot asigura confortul de care aveti nevoie atunci cand doriti sa va relaxati. In plus, televizorul smart cu diagonala mare si sistemul de boxe pot asigura o atmonsfera de cinema atunci cand doriti sa urmariti filemele sau serialele preferate. Tablourile abstracte din living sunt o binevenita pata de culoare, iar cele trei ferestre largi asigura o buna iluminare astfel ca nu va trebui sa aprindeti becurile decat seara.

Sursa foto: http://hhomedesign.com/