Modele de case de lux cu piscina – nr. 3 mi-as dori-o tare mult….!!!!


Vilele si casele de lux sunt acele constructii in care arhitectii si desingerii nu tin cont de costurile de constrctie. Aceste case de lux pot avea atat un decor minimalist, contemporan sau chiar traditional, toate avand un element comun: eleganta. Spatiile exteriore din aceste case au atat o arhitectura exclusivista dar asigura si un confort sporit pentru intreaga familie. In continuare va vom prezenta o colectie de fotografii cu vile si case de lux care speram sa va impresioneze.


 

Casa de lux cu piscina de sticla


 

Toate aceste case au balcoane si terase unde va veti putea atat sa serviti micul dejun cat si sa va bronzati sau sa va relaxati in aer liber. Geamurile si usile mari de sticla securizata asigura folosirea luminii naturale, reducand astfel costurile de intretinere ale caselor. In plus, plantele decorative, florile si arbustii asigura un decor natural atat spatiilor exterioare cat si celor interioare.

Eleganta exterioara trebuie sa fie intotdeauna potrivita cu un design interior exclusivist. Aceste case au zone de locuit spatioase si confortabile, cu mai multe zone de relaxare cu canapele si fotolii unde veti putea sa va odihniti, sa cititi o carte, sa urmariti un film sau sa va faceti siesta. Toate camerele sunt decorate cu bun gust, fara sa fie aglomerate cu prea multe piese de mobilier sau cu decoratiuni. In aceste case veti gasi toate dotarile si tehnologiile moderne care va fac viata mai usoara.

Casele de lux ofera o coeziune perfecta intre spatiile de locuit si cele din aer liber, permitandu-va sa va bucurati de zilele calduroase de vara. Astfel aceste case au piscine mari, care pot fi amenajate si la inaltime. Veti putea astfel sa va racoriti in zilele toride admirand in acelasi timp peisajul dintr-o piscina situata deasupra garajului.

Sursa foto: http://hhomedesign.com