Proiect casa cu mansarda, balcoane si garaj


Proiectul pe care il veti vedea in continuare este o casa cu mansarda cu 4 dormitoare si garaj. Acest proiect este o casa tipica pentru familiile cu 2-3 copii, putand fi construita atat intr-o zona urbana mai aglomerata cat si intr-un cartier rezidential de la marginea oraselor. Arhitectura exteriora este destul de simpla, singurele elemente decorative fiind braul care inconjoara casa si ancadramentele de la ferestre si usi. Acoperisul are o culoare rosiatica in timp ce fatadele sunt varuite intr-o nuanta de bej. La mansarda se afla doua lucarne, in fata si in spatele casei, care acopera balcoane cu balustrade din fier forjat.


 

Casa cu 4 dormitoare si mansarda


 

La parter, livingul cu dining ocupa cea mai mare suprafata. Masa mare este situata in dreptul unei ferestre pentru a avea o priveliste frumoasa asupra gradinii. Bucataria are usi glisante astfel ca nu va trebui sa va faceti griji pentru intrarea mirosurilor in spatiile de locuit. Din bucatarie se intra intr-o mica camara unde veti putea depozita diferite borcane cu muraturi, dulceturi sau zacusti. Singurul dormitor de la parter poate fi multifunctional, avand atat un birou cat si o canapea extensibila pentru oaspeti. Parterul este deservit de o singura baie cu o mica cabina de dus, iar pentru depozitare va trebui sa folositi camera centralei si garajul.

La mansarda se afla celelalte doua dormitoare. Doua dintre dormitoare au iesire pe balcoanele din fata si din spatele casei astfel ca va veti putea relaxa si admira natura de la inaltime. Dormitoarele impart o singura baie in care veti putea alege intre o cabina de dus de colt sau intro cada de colt. Din baie se intra intr-un mic uscator unde veti putea sa spalati, uscati si calcati rufele intregii familii. In spatele casei exista o mica terasa cu podea de lemn unde va veti putea bea cafeaua sau servi micul dejun in weekend-urile calduroase.

Sursa foto si proiect: http://hhomedesign.com