Casa mica si colorata doar cu parter – interiorul este de VIS!!!!


Daca doriti sa va construiti o casa mica acest lucru nu inseamna ca aceasta nu va putea iesi in evidenta. Structura, athitectura exterioara si culorile folosite poat sa scoata orice casa din anonimat. Casa pe care urmeaza sa o vedeti in continuare este un astfel de proiect. Este vorba despre o casa doar cu parter, cu trei dormitoare si un garaj semideschis. Arhitecura exterioara foloseste o combinatie de culori care cu siguranta nu va trece neobservata. Fatadele folosesc doua culori adiacente in timp ce contrastul este asigurat de acoperisul de culoare mov-violet. Pentru constructia acestei case veti avea nevoie de o parcela de teren mica cu dimensiuni de 12.3 x 11.5 metri.


 

Casa colorata fara etaj


 

Designul interior foloseste culoare acoperisului, astfel ca in toate camerele vom gasi diferite nuante de mov si violet atat la mobilier si decoratiuni cat si la pereti sau tavan. Din holul de la intrare exista un spatiu deschis care cuprinde livingul, diningul si bucataria.  Avand in vedere dimensiunile mici ale casei, camerele si dependintele nu sunt foarte spatioase dar ofera un confort destul de ridicat. Astfel, in dining exista o masa mica doar pentru doua persoane iar in bucatarie nu veti avea loc si pentru o masina de spalat vase.

Dormitorul matrimonial este cel mai mare si are o baie proprie cu cada unde va veti putea relaxa dupa o zi obositoare. In partea din spate a casei se afla celelalte doua dormitoare care vor beneficia de mai multa liniste. A doua baie mai mica aflata intre living si dining deserveste atat livingul cat si dormitoarele. Garajul care poate adaposti o masina este semideschis atat in partea din fata cat si catre terasa din spatele casei. Daca veti dori sa-l inchideti va trebui sa folositi o usa arcuita cu o culoare rosiatica, care sa se incadreze in arhitectura exterioara.

Sursa foto: http://hhomedesign.com/