Casa de lux cu balcon la mansarda


Proiectele de case de lux presupun o arhitectura moderna si un design exclusivist atat la interior cat si la exterior. Folosind materiale de calitate si decoratiuni unice, casele de lux sunt foarte frumoase dar ofera si o functionaliate ridicata a spatiilor. Un astfel de proiect de lux este casa pe care o veti vedea in continuare. Aceasta casa cu mansarda are o arhitectura exterioara superba care combina materiale de diferite culori. Astfel, fatadele albe sunt au diferite decoratiuni bej si maro, aceeasi culoare pe care o are si tabla care o acopera.


 

Casa de lux cu mansarda


 

 

Terasele din jurul casei sunt marginite de suporturi mari de flori sau plante decorative iar balconul de la mansarda are o balustrada frumoasa din fier forjat. Terasa de la intrare este acoperita iar sistemult de iluminare al cladirii include atat spoturi cat si felinare.

Vezi si: Proiect casa cu mansarda, balcoane si garaj

La interior livingul de mari dimensiuni primeste foarte multa lumina naturala prin ferestrele si usile mari de sticla securizata. Livingul are un design deosebit folosind o combinatie de culori care se completeaza perfect. Astfel, tavanul are culoarea gri in zona unde se afla scafa si alba in rest. Spoturile incastrate in tavan pot asigura un nivel de lumina adecvat pentru diferitele activitati din living. Canapeaua de colt si fotoliile vor putea oferi un spatiu bun de relaxare in fata televizorului, pentru a putea urmari programele preferate. Televizorul mare si sistemul audio vor putea crea o atmonsfera de cinema in acest living.

Citeste si: Casa cu mansarda si interior modern – este chiar superb!!!!

Dormitorul matrimonial foloseste aceasi combinatie de culori, de alb, gri si bej. Sistemul de iluminare este format din spoturi incastrate, lustra si doua veioze cu design interesant astfel ca veti putea crea oricand o atmonsfera romantica. Dormitorul are o usa mare glisanta si doua geamuri inguste catre living. In toate camerele exista multe decoratiuni unice precum tablouri, vaze si alte obiecte care completeaza desingul interior si il infrumuseteaza.

Sursa foto: http://hhomedesign.com