Casa fabuloasa desprinsa din povesti – exteriorul ca exteriorul DAR STAI SA sa o vezi la interior!!!


Cele mai interesante proiecte de case sunt fara doar si poate casele care se aseamana cu cele din povesti. Aceste case au proiecte complexe si au un cost de constructie foarte mare, dar rezultatul final este unul fabulos si ne duce imediat cu gandul la casele din povestile copilariei. Casa pe care dorim sa v-o prezentam astazi face parte din categoria caselor de poveste. Forma, culorile si decoratiunile folosite ne fac sa credem ca ne aflam de fapt intr-un univers imaginar in care orice este posibil.


Casa din povesti


 

 

Acoperisul casei are o forma complexa, extinzandu-se pana pe zidul si poarta din lateralul casei. In plus, exista si un mic turn circular in care se gaseste camera cu cea mai frumoasa priveliste din casa. Lucarnele mici acopera ferestre rotunjite pentru celelalte camere de la mansarda. Arhitectura exterioara foloseste culori deschise la fatada care creaza un contrast inspirat cu acoperisul. Braul de piatra are o forma neregulata in timp ce fiecare fereasta si usa este decorata cu un ancadrament. Casa are si un garaj mare, usile din lemn masiv preprezentand adevarate decoratiuni exterioare.

Vezi si: Case de vis fara etaj ideale pentru familiile mici

Interiorul este la fel de spectaculor ca exteriorul. Podelele sunt placate cu piatra care formeaza si diverse modele circulare sau liniare sau cu gresie cu diferite nuante de maro. Peretii albi au diverse ornamente in forme de plante sau flori care se extind pana in tavan. Tavanul inalt are diverse arce care ofera senzatia unui spatiu mai mare si deloc aglomerat.

Citeste si: Proiect casa de vis cu 3 dormitoare si garaj

Usile din lemn masiv sunt arcuite si prezinta de asemenea diverse ornamente. In living exista o soba mare care imprumuta forma acoperisului si a casei. Scarile interioare au balustrade de fier forjat care sunt impodobite cu diverse ornamente. Luminile fac parte din decoratiunile interioare punand si mai mult in valoare spatiile. Majoritatea mobilierului este din lemn masiv si are un aspect vitange care se potriveste perfect cu interiorul.

Sursa foto: http://hhomedesign.com