Proiect de casa doar cu 5 dormitoare si arhitectura clasica


Arhitectura clasica are in continuare foarte multi adepti astfel ca sunt foarte multe soclicitari pentru astfel de proiecte. Astazi va vom prezenta o casa cu arhitectura clasica, doar cu parter, cu 5 dormitoare si garaj dublu. Fatada casei este dominata de frontonul larg care acopera veranda si de cele 5 coloane care il sustin. Peretii folosesc nunante inchise si sunt decorati cu piatra naturala sau lemn in timp ce tamplaria si coloanele sunt vopsite in alb. Aceasta casa este ideala pentru familiile cu mai multi copii sau chiar pentru doua familii care doresc sa locuiasca impreuna.


Canapea gri pentru living


 

Aceasta casa are foarte multe camere, holuri si dependinte astfel ca va va trebui ceva timp sa va obisnuiti. Din holul de la intrare se trece intr-un spatiu deschis care contine diningul si livingul. In partea stanga se afla bucataria care are un bar unde veti putea servi micul dejun in diminetile in care va grabiti la serviciu. Livingul are un tavan inaltat care creaza impresia unui spatiu mai larg si foloseste un mobilier si decoratiuni care imbina elemente clasice si moderne.

Vezi si: Casa cu etaj si 5 dormitoare – proiect detaliat cu poze cu interiorul

De exemplu, sistemul de iluminat are atat spoturi in tavan cat si lustre cu un design vintage. In dormitorul matrimonial se intra din living si are atat o baie proprie cat si un dressing. In partea dreapta a casei se afla celelalte patru dormitoare care sunt deservite de o baie si un grup sanitar. Daca unul din dormitoare nu este folosit, poate fi transformat in camera de oaspeti, birou sau chiar intr-o sala mica de cinema pentru intreaga familie.

Recomandare: Proiect de casa cu mansarda –  5 dormitoare plus living si garaj dublu

Garajul dublu are dimensiuni destul de mari astfel incat veti putea amenaja cateva rafturi pentru sculele si uneltele necesare pentru intretinerea gradinii. Pentru spalatul si uscatul rufelor aveti un uscator in partea din spate a casei, iar pentru depozitarea alimentelor neperisabile aveti o mica camara langa bucatarie.

Foto si proiect: http://housestyleidea.info/