Proiect de casa eleganta doar parter cu 3 dormitoare si dependinte


Casele construite pe un singur nivel cu acoperis in 2 ape sunt cele mai ieftine constructii, dar acest lucru nu inseamna ca nu pot fi si elegante. Astazi va vom prezenta un astfel de proiect de casa doar cu parter cu 3 dormitoare si garaj dublu. Arhitectura exterioara este moderna, peretii fiind imbracati in caramida decorativa cu mai multe nuante de gri. Garajul nu este lipit de casa dar culoarul despartitor este acoperit cu o placa care se extinde pana deasupa intrarii din fata. Pentru aceasta casa trebuie sa detineti o parcela de teren patrata cu dimensiuni minime de 26.10 x 25.90 metri.


Casa eleganta cu 3 dormitoare


La interior, in partea din fata a casei se afla majoritatea dependintelor. Astfel, in partea stanga se afla bucataria care are o mica camara si care este deschisa spre dining si living. Langa intrare se afla o baie mica cu cabina de dus si camera centralei care are iesire pe culuarul de langa garaj pentru a facilita transportul cumparaturilor in casa. Livingul si diningul beneficiaza de multa lumina naturala de la cele doua usi glisante de sticla securizata si de la fereastra de mari dimensiuni. Semineul din living poate avea atat un rol decorativ cat si unul functional pentru incalzirea incaperii.

Recomandare: Proiect de casa moderna doar cu parter si garaj dublu

Cele trei dormitoare se afla in partea din spate a casei si sunt deservite de alta baie mai mare care are o cabina de dus si o cada de mari dimensiuni. Dormitorul matromonial are un semineu propriu care va crea o atmonsfera calduroasa si romantica in lunile mai friguroase. Toate dormitoarele au iesire pe terasele care inconjoara casa unde veti putea sa serviti masa, sa va relaxati sau chiar sa va bronzati. Garajul dublu are un acoperis plat astfel ca veti putea amenaja o terasa mare la inaltime pentru a va putea bucura de priveliste si peisaj.

Recomandare: Proiect casa de vis cu 3 dormitoare si garaj

Sursa foto si proiect: https://www.archipelag.pl/projekty-domow/daniel-g2