Proiect de casa superba de vacanta de mici dimensiuni


Foarte multe persoane isi doresc o casa de vacanta dar nu toti isi permit sa-si construiasca una. Fie ca este la tara, la munte sau la mare casa de vacanta reprezinta o investitie buna daca doriti sa petreceti mai mult timp in natura, departe de aglomeratia si poluarea din marile orase. Proiecutl pe care vi-l propunem astazi este o casa de vacanta mica cu o singura camera si suprafata utila de 36.37 metri patrati. Constructia are forma patrata si o arhitectura cu fatade de culoare alba si decoratiuni de culoare maro care o inconjoara. Acoperisul in doua ape are o lucarna mare cu fereasta semicirculara in partea din fata care va oferi destula lumina podului. Pentru aceasta superba casa de vacanta veti avea nevoie de o parcela de teren cu o lungime de 16 metri si o latime de 15.5 metri.


Casa de vacanta cu o camera


 

Cea mai mare parte din constructie este ocupata de garaj, dar avand in vedere ca proiectul nu prevede o baie sau o bucatarie ati putea face ceva modificari. Astfel, in locul garajului ati putea amenaja o bucatarie cu dining pentru a servi mesele atunci cand temperaturile sunt scazute si vremea este ploioasa. In partea din spate a garajului ati putea amenaja o baie mica cu cabina de dus care sa aiba intrarea direct din dormitor.

Recomandare: Proiect de casa cu 2 camere, 2 bai living si garaj

Dormitorul nu este foarte mare, dar la aproape 9 mp ar trebui sa fie suficient avand in vedere ca nu veti petrece foarte mult timp in aceasta camera. Cel mai interesant spatiu din aceasta casa este terasa acoperita cu semineu. Aici veti putea savura un mic dejun din produse bio sau veti putea crea o o atmonsfera romantica si calduroasa cu ajutorul semineului. Daca veti schimba structura casei si renuntati la garaj, veti putea parca masina pe una din aleile din fata casei sau chiar in fata proprietatii.

Informatii generale:

Suprafata locuibila: 36.37 mp
Inatimea casei: 6.07 m
Deschidere minima teren in vederea construirii: 16 m
Lungime minima a terenului pe care se poate construi: 15.5 m
Panta acoperis: 34 grade

Recomandare:  Proiect casa traditionala mica doar parter

Cote parter

Dormitor: 8.64 mp
Garaj: 27.73 mp

Foto si proiect: https://pracownia-projekty.dom.pl/