Proiect de casa parter tip bungalow


Proiectul pe care urmeaza sa vi-l prezentam in continuare este un bungalow elegant cu trei camere plus living. Aceasta casa este construita pe un singur nivel si are o suprafata utila de aproximativ 148 metri patrati. Casa are o arhitectura interesanta, folosind o gama de culori adiacente precum crem, maro sau verde inchis. Terasa este acoperita de un fronton larg care este sustinut de doua coloane, in timp de fatadele sunt acoperite pe jumatate cu caramida decorativa. Pentru constructia acestui bungalow aveti nevoie de o parcela de teren de minim 340 mp.


Bungalow parter fara garaj


Livingul si diningul se afla in partea centrala a casei in timp ce pe laterale se afla cele trei dormitoare, baile si bucataria. Astfel, in partea stanga se afla doua dormitoare cu dimensiuni identice care sunt despartite de o baie mica in care puteti pune o cabina de dus patrata sau rotunda. Accesul in cele doua dormitoare se face dintr-un mic hol care le poate proteja de zgomotele din casa. In partea drepata se afla dormitorul matrimonial care are atat o baie proprie cat si un dressing separat unde va veti putea pastra organizat garderoba in rafturi si dulapuri de diferite dimensiuni.

Recomandare: Casa eleganta fara etaj in forma de L cu 3 dormitoare si garaj

Bucataria se afla in partea din spate a casei si este deschisa catre dining dar are si un mic bar unde puteti lua micul dejun in diminetile cand sunteti presat de timp. In spatele casei se afla a doua bucatarie cu iesire pe terasa, care va putea fi folosita atunci cand nu vreti ca mirosurile sa se raspandeasca in toata casa. In plus, felurile de mancare preparate aici vor putea fi servite pe terasa atunci cand vremea o permite. Livingul generos se afla chiar la intrarea in casa si permite amplasarea unui coltar mare si a unei masute de cafea. Diningul are de asemenea dimensiuni mari astfel ca veti putea pune chiar o masa cu opt scaune pentru intreaga familie si pentru invitati.

Recomandare: Proiect casa mica fara etaj cu arhitectura clasica

Foto si proiect: https://pinoyhousedesigns.com/