Proiect de casa mica si moderna fara etaj


Acest proiect casa pe care il veti vedea in continuare este potrivit pentru familiile tinere fara copii, care isi doresc o constructie mica si moderna. Arhitectura exterioara este cocheta, avand multe elemente moderne precum ferestrele mari aflate inclusiv pe colturile unor pereti. Mica terasa din fata casei este acoperita iar fatadele sunt placate cu diverse materiale precum granit sau piatra de rau. Sistemul de iluminare exterior contine elemente deasupra fiecarei ferestre, avand astfel atat un rol functional cat si decorativ.  Aceast proiect nu este prevazut cu garaj, astfel ca daca aveti o masina va trebui sa o parcati pe aleea aflata pe o laterala a casei sau chiar pe strada din fata proprietatii.


Casa moderna mica


In interior gasim aceleasi elemente moderne iar cromatica foloseste diferite nuante de crem, bej sau maro. Aceste culori se gasesc atat la amenajarea interioara cat si la mobilier, usi si geamuri. Bucataria este partial deschisa catre dining si are un mobilier lucios si aparate moderne. Avand in vedere dimensiunile mici ale bucatariei, o parte din acest mobilier se extinde si in dining. In bucatarie se afla o masa mica de sticla unde veti putea lua micul dejun, in timp ce la masa din dining veti putea servi pranzul si cina.

Vezi si: Case de vis fara etaj ideale pentru familiile mici

Desi formeaza un spatiu comun, intre dining si living exista o perdea care poate crea o senzatie de intimitate. Peretii si tavanul din living au nuante mai inchise care vor crea impresia unui spatiu mai larg decat este in realitate. In dining se afla un coltar din piele crem pe care va veti putea relaxa urmarind serialele sau competitiile sportive pe care le indragiti. Sistemul de iluminare interior foloseste atat lustre cat si spoturi, astfel ca veti avea tot timpul nivelul de lumina pe care vi-l doriti. Cateva tablouri cu plante si flori decoreaza peretii din living, iar plantele decorative din dining aduc putina natura in acest spatiu.

 Foto si proiect:  https://pinoyhousedesigns.com/