Proiect incantator de casa cu mansarda si garaj


Alegerea proiectului unei case este deosebit de importanta deoarece trebuie sa corespunda atat cerintelor din punct de vedere al costurilor cat si din punct de vedere practic sau estetic. Proiecul pe care urmeaza sa vi-l prezentam in continuare este o casa superba cu patru camere si garaj dublu. Arhitectura exterioara foloseste doua culori neutre alb si gri la care se alatura culoarea naturala a lemnului care acopera o parte din fatade. Acoperisul in doua ape are cate o lucarna mare atat in fata cat si in spatele casei care acopera balcoane cu balustrade de fier. Parcela de teren necesara trebuie sa aiba aproape 540 mp, lungimea minima fiind de 24.8 m iar latimea de 21.7 m.


Casa frumoasa cu mansarda si garaj dublu


La parter, holul principal ofera intrare in toate incaperile situate la acest nivel. Astfel, in partea stanga se afla bucataria care are o mica camara si este deschisa catre living si dining. Aici veti putea atat sa serviti masa cat si sa va odihniti langa semineu sau in fata televizorului. Din living se poate iesi pe terasa mare placata cu lemn aflata in spatele casei unde veti putea atat sa savurati cafeaua in diminetile de vara. Dormitorul de la parter poate avea mai multe functionalitati: atat camera de oaspeti cat si locul unde veti putea lucra la proiectele personale. Parterul este deservit de o baie mica care are totusi o cada iar pentru depozitare veti putea folosi partial atat garajul cat si camera centralei.

 

Recomandare: Fatada casei – sfaturi utile pentru alegerea modelului potrivit

La mansarda se afla alte trei dormitoare cat si baia mare in care puteti pune atat o cada cat si o cabina de dus mare. Dormitorul matrimonial are vederea in spatele casei astfel ca va veti putea bucura de mai multa liniste. Aceasta camera are si un mic dressing unde va veti putea pune garderoba si pantofii pe care ii purtati mai des. Deasupra garajului se afla un pod pe care il veti putea folosi pentru uscarea rufelor sau pentru depozitarea unor obiecte sau lucruri pe care le folositi mai rar.

Recomandare: Modele de case cu acoperis in doua ape

Foto si proiect: http://en.archipelag.pl/house-projects/marise-ii-g2-energo?AreaMax=160&AreaMin=12