Vaze din trunchiuri de copac pe care le puteti face singuri


Trunchiurile copacilor din gradina dumneavoastra pe care i-ati taiat din diferite motive pot fi mai mult decat lemne de foc. O alternativa ar fi folosirea acestor trunchiuri pentru crearea unor decoratiuni care sa va infrumuseteze casa. Cele mai ieftine decoratiuni sunt vazele de flori, astfel ca astazi va vom prezenta cateva idei pentru a crea singuri o vaza dintr-un trunchi de copac.


Vaze de flori din trunchiuri de copaci


Vazele din trunchiuri de copaci sunt o alternativa ieftina la vazele din sticla sau plastic pe care le-ati cumparat de-a lungul timpului. Ele aduc un plus de naturalete in casele dumneavoastra si nici nu vor polua mediul dupa ce nu le veti mai folosi. Dar avantajul cel mai mare al acestor vaze este ca oricine le poate face. Taiati o bucata dintr-un trunchi de copac cu o lungime mai mare decat cea a florilor pe care le veti pune in vaza si indepartati partea din mijloc. Veti avea o vaza frumoasa pe care o veti putea pune pe masuta de cafea din living, pe noptiera din dormitor sau pe un raft din hol. Aceste vaze frumoase pot fi folosite ca si decoratiune pentru nuntile organizate in aer liber sau la cort.

Recomandare: Garduri rustice din busteni taiati construite prin tehnica cordwood

Asa cum veti vedea in aceasta colectie de fotografii, aceste vaze din lemn sunt foarte versatile, deoarece coaja fiecarui copac este diferita atat la culoare cat si la textura.  Daca totusi doriti sa adaugati putina culoare puteti vopsiti aceste vaze in culori calde, nu foarte stridente. Daca aceste vase sunt folosite ca decoratiune la nunti puteti sa le personalizati inscriptionand initialele mirilor. De asemenea puteti decora aceste vaze cu sfoara,  franghie sau materiale textile care au culori complementare vazelor sau puteti sa le puneti intr-un vas transparent de sticla.

Speram ca v-au placut aceste fotografii si ca veti incerca sa faceti si dumneavoastra o vaza dintr-un trunchi de copac care cu siguranta va fi admirata de familie si prieteni.

Recomandare:15 idei mici dar de efect pentru gradini amenajate de vis

sursa foto