Amenajarea livingului cu diverse covoare din lana si matase


Canapea din catifea turcoaz si covor din lana englezeasca in dungi colorate


Fiecare dintre noi a visat la un moment dat in viata sa la cum ar trebui sa arate locuinta ideala, ce ar trebui sa contina, in ce stil sa fie amenajata, iar unii dintre noi au fost atat de indrazneti in acele clipe incat s-au concentrat si pe detaliile generale, cum ar fi mai potrivita culoarea covorului pentru living – deschisa, sobra sau indrazneata.


Designerii de interior au trasat linii generale despre cum ar trebui sa arate un covor frumos pentru living, invatandu-ne pe noi, profanii, despre covoare clasice europene, unde se merge pe un croi simplu si pe o tesatura din lana. Dupa cum bine se si poate observa in majoritatea caselor de pe continent, multe sunt covoare traditionale cu motive florale, sau chiar covoare pentru living cu forme geometrice. Nelipsit este rosul, negrul si verdele in aceste piese decorative, care pana la urma pot da tonul unei seri relaxante in compania prietenilor, la un film, la un pahar de ceva, sau, din contra, la o atmosfera agitata, in care cadrul nu este deloc intim, ci unul intrigant, sufocant chiar.

Inainte de a cauta un pret covor living, trebuie sa nu uitati din vedere un lucru important: nu intotdeauna pretul reflecta intocmai calitatea. Spre exemplu, in diferite locatii, mai mult sau mai putin cunoscute, veti putea la fel de bine gasi un covor din matase pentru living si sa nu coste chiar asa de mult precum v-ati fi asteptat in mod normal.

La fel, la polul opus, veti putea gasi si covoare no name care sa coste cat un veritabil covor cu renume. Asadar, nu va lasati inselati de aparenti, bazati-va pe intuitie, pe bunul gust, iar daca totusi simtiti nevoia ca ati avea nevoie de un mic ghidaj prin lumea covoarelor, nu va sfiiti sa colindati diversle magazine de covoare online, unde va veti incanta privirea cu modele colorate covoare pentru living modern.

Pentru a nu va aglomera livingul, incercati sa prioritizati obiectele de mobilier, caci si acestea trebuie la randul lor sa se asorteze cu un covor pentru living. Daca detineti o incapere intunecata, atunci optati pentru un covor de culoare deschisa pentru living, dar retineti si faptul ca un covor monocrom din lana se potriveste si este ideal pentru un living amenajat in stilul minimalist.

De asemenea, ganditi-va la ce fel de persoane urmeaza sa primiti la dvs. in living. Daca cercurile in care va invartiti sunt selecte, deci cu pretentii cu mult peste normalitatea acceptabila, atunci luati in conisderare la modul cel mai serios un covor de matase pentru living, insa nu uitati faptul ca pentru un astfel de model costurile, in mod evident, cresc, iar intretinerea nu este tocmai la indemana oricum.

Oricum, indiferent de modelul de covor pe care il veti alege pentru livingul dvs., nu uitati ca, mai intai de toate, el trebuie sa va placa dvs., persoana direct interesata ca atmosfera caminului sau sa fie una placuta, care sa va faca sa uitati de treburile de peste zi atunci cand ajungeti acasa dupa o zi care la inceputul ei se arata interminabila.