Casa eleganta cu etaj si arhitectura clasica – daca exteriorul ti se pare incredibil, stai sa vezi pozele de la interior


Casele cu arhitectura clasica sunt in continuare foarte apreciate, in special de persoanele care sunt mai reticente la schimbarile aduse de arhitectura moderna. Astazi va vom prezenta o astfel de casa de mari dimensiuni cu arhitectura clasica. Aceasta casa are cinci dormitoare si patru bai, astfel ca poate fi potrivita pentru familiile formate din cel putin cinci persoane. Arhitectura exterioara foloseste culori specifice pentru astfel de case, fatada fiind de culoare bej iar acoperisul fiind maro. In partea din fata a casei se afla o terasa acoperita care o arcada de mari dimensiuni.


Casa cu arhitectura clasica


La interior, desingul nu iese din tiparul unei case traditionale. Peretii sunt de culoare crem iar tavanul de culoare alba, aceeasi combinatie fiind folosita in toate camerele. Bucataria formeaza un open space cu livingul, masa putandu-se servi atat la barul cu scaune inaltate cat si la masa aflata in dreptul ferestrei. Canapeaua se afla intr-o zona foarte bine luminata de cele trei ferestre de mari dimensiuni, televizorul fiind de asemenea incadrat de alte doua ferestre mai mici. Dormitorul matrimonial este foarte mare astfel ca veti putea avea pe langa pat atat o canapea cat si o masa cu scaune. In plus, din dormitor se intra intr-un dressing unde adultii isi vor putea tine garderobele in ordine pe rafturi sau in sertare.

Una din camere poate fi amenajata in camera de studiu pentru copii, astfel ca va trebui sa folositi diferse decoratiuni pentru a o face mai atragatoare. In spatele casei se afla o terasa cu podea de lemn acoperita de o pergola. Aici veti putea sa luati masa in familie in weekendurile cu vreme frumoasa. In plus, semineul de pe terasa va va ajuta sa preparati diferite mancaruri in timp ce va intretineti invitatii.  Luminile de la pergola si focul din semineu vor crea o atmonsfera incantatoare astfel ca aniversarile se vor termina spre dimineata.

Sursa foto: http://hhomedesign.com