Decoratiuni din piatra care va pot infrumuseta gradina


Decorarea unei gradini poate fi destul de scumpa, ceea ce va poate impiedica sa aveti gradina la care ati visat. Dar daca cautati mai atent s-ar putea sa gasiti cateva materiale mai ieftine pe care le puteti folosi in gradina dumneavoastra. Un astfel de material este piatra, astfel ca astazi va com prezenta cateva idei pentrua obtine o gradina superba folosind decoratiunile din piatra.


Casuta hobit din piatra


Piatra este un material natural care este usor de gasit si care poate avea diferite forme, marimi si culori. Pietrele pot face orice gradina sa fie mai atractiva si mai ingrijita. Puteti folosi pietrele pentru placarea unor alei sau le puteti folosi doar crearea unor elemente decorative pentru gradina.

Recomandare: Borduri din pietre si pietris – 10 idei extraordinare pentru gradina ta

Avand in vedere ca puteti gasi si pietre de dimensiuni foarte mari, puteti crea un mobilier de gradina din acestea. Pietrele mari pot crea banci sau scaune care vor fi locul favorit de relaxare in dupa amiezile calde de vara. Pentru mai mult confort puteti adauga niste perne care sa aiba aceleasi culori cu pietrele. Sau puteti cauta niste pietre pentru a crea un suport pentru o masa la care sa va savurati cafeaua in diminetile de weekend.

Pietrele pot fi folosite pentru crearea unor decoratiuni versatile in gradina dumneavoastra. Trebuie doar sa fiti creativ si sa utilizati aceste decoratiuni pentru a va infrumuseta gradina. Puteti crea niste suporturi de flori din pietre sau o frumoasa fantana arteziana ori un mic lac de gradina. Daca aveti copii puteti sa va transformati gradina intr-un univers de poveste prin construirea unor case mici din piatra precum cele ale hobitilor. Daca sunteti o persoana romantica puteti crea suporturi de flori sau decoratiuni in forma de inima. Florile pot fi puse si in cosuri mari din piatra care sa fie amplasate in centrul gradinii sau unde se intersecteaza doua alei. Pentru cei care iubesc pasarile, se poate crea din piatra diferite casute care vor putea decora colturile gradinii sau chiar unii arbori.

Recomandare: 20 de decoratiuni cu varza decorativa care pot infrumuseta orice gradina

Colectia de fotografii pe care o gasiti mai jos prezinta doar cateva idei din care va puteti inspira pentru infrumusetarea gradinii dumneavoastra folosind piatra.