Idei creative pentru decorarea ghivecelor de flori cu sfoara


Sfoara , franghia si snururile sunt materiale versatile care pot fi folosite pentru realizarea multor decoratiuni interioare sau exterioare. Acestea nu sunt schumpe si pot fi folosite pentru a infasura diferite obiecte pentru a le da un aspect nou. Avand culori si texturi diferite, sfoara si  snururile pot fi folosite atat pentru decorarea unor piese de mobilier cat si pentru decorarea ghivecelor sau a suporturilor de flori. Astazi va vom prezenta o colectie de fotografii care va pot inspira pentru decorarea ghivecelor de flori cu sfoara.


Vas de flori mare infasurat in franghie


 

Puteti gasi astfel de vase decorate cu sfoara la magazinele cu decoratiuni sau puteti sa incercati sa le faceti singuri. Pentru ghivecele  de gradina veti avea nevoie de ata care sa reziste la umezeala si caldura, iar pentru vasele de flori din interior puteti folosi sfoara sau ata de canepa mai fina in culori diferite. Infasurati franghia in jurul unui vas de flori si apoi lipiti-o cu un lipici transparent de calitate ( cel mai bine va rezista sfoara lipita cu pistolul de lipit). In loc de ghivece de flori puteti folosi diferite cutii, borcane sau chiar galeti.

Recomandare: Idei decorare vaze din sticla transparenta

In afara de decorarea ghivecelor mai puteti confectiona si ghivece de flori suspendate . Folositi snururi de culori vii pentru a completa coloristica camerei sau dimpotriva pentru a crea o pata de culoare. Daca aveti ghivece aratoase folosi sfoara tehnica doar a crea impletitura de care se va agata suportul de flori. Idei si modele precum si tehnici de impletituri din sfoara sunt foarte multe.

Recomandare: Suporturi de flori din trunchiuri de copac

Daca va doriti un vas mare de flori puteti sa folositi o anvelopa veche pe care sa o infasurati cu sfoara tehnica. Veti obtine astfel un vas de flori deosebit si nimeni nu va sti din ce este facut. Folositi-va imaginatia si creati diferite decoruri pentru vasele de flori de diferite marimi. Puteti crea modele deaosebite de impletituri cu sfoara astfel sau puteti infasura partial vasul de flori, decorand doar partea superiora sau inferioara. Tavitele sau farfuriile vaselor de flori pot fi de asemenea decorate cu aceleasi franghii pentru a obtine un design uniform.

Recomandare: Cele mai rezistente flori de camera

Ce parere aveti de aceste idei pentru decorarea ghivecelor de flori? Veti incerca si dumneavoastra sa faceti astfel de decoratiuni handmade din sfoara?

Surse foto