Etajere pe colț pentru bucătării mici


Cu totii vrem sa avem o bucatarie moderna si confortabila cu spatii suplimentare pentru depozitare. In articol de astazi am ales sa va prezint cateva idei de etajere pe coltul peretilor, care mie mi-au placut tare mult si care mi s-au parut foarte utile in decorarea unei bucatarii.


Se pare ca ce mai mult timp din ziua petrecuta acasa ne-o petrecem in bucatarie. Mergem in bucatarie cand ne este foame, cand gatim si uneori,bucataria se transforma si in locul de primire a oaspetilor. Pentru a ne simti confortabil, bucataria trebuie sa fie amenajata cu bun gust, dupa placerile si nevoile celui care o locuieste.

Vezi si: Idei creative pentru refolosirea obiectelor vechi din bucătărie

Asadar in acest material veti gasi o serie de idei de etajere pe colt care va vor face bucataria voastra mica sa para mult mai mare. Acestea ofera, de asemenea, si un spatiu in plus pentru depozitare. Sa nu credeti ca aceste exemple sunt destinate exclusiv bucatariilor mici. Nicidecum. Ele sunt potrivite pentru incaperile, indiferent de dimensiune.

Folosindu-va de colturile bucatariei veti crea spatii frumoase, folositoare si spatioase. Etajerele pe colt sunt perfecte pentru salvarea unor portiuni de spatiu si crearea altor locuri suplimentare de depozitare. De asemenea, acestea creaza si o atmosfera modernista in bucatarie.

Citeste si: Idei practice pentru organizarea bucatariilor mici

Aceste tipuri de rafturi au devenit un element universal inclus in bucatariile modulare moderne. Ele permit utilizarea spatiului pe care nu stiati cum sa-l folositi sau cum sa-l accesorizati. De asemenea, puteti crea lucruri uimitoare si originale iar printr-o aranjare inteligenta si creativa puteti obtine chiar si un punct focal in camera.

Mai nou, toate bucatariile moderne includ aceste modele de etajere pe colt. Pe langa bucatarie, acestea pot fi folosite in orice incapere din casa. Cel mai mare avantaj in utilizarea acestora este ca puteti depozita articolele de care aveti nevoie la indemana fara ca utiliza prea mult spatiu. Mai mult, acestea sunt usor de instalat, lucru ce le face indispensabile in incapere.

Recomandare: Bucatarii de vara in aer liber – idei frumoase de amenajare

Dat fiind faptul ca acestea nu au usi, nu sunt de tip dulap, ofera mai mult spatiu bucatariei si o face mai aerisita. Ce putem depozita pe aceste etajere? Farfurii, recipientele de condimente, cesti, cani si pahare,cosulete si alte obiecte de care aveti nevoie si pe care le folositi constant.

In living, aceste etajere le puteti folosi si pe post de biblioteca, puteti tine obiecte decorative, vaze, fotografii de familie. Aceste etajere se potrivesc foarte bine si in debara, mai ales daca aceasta nu are dimensiuni foarte mari.

Vezi si: Rafturi de colt: 15 idei si solutii pentru economisirea spatiului in casa

Ati folosit deja acest tip de etajere in casa? V-ati gandit sa folositi colturile din casa pentru montarea acestor etajere?

Sursa foto: www.pinterest.com