Casa cu 4 dormitoare si 3 balcoane la mansarda


Casele cu 4 dormitoare sunt proiectele ideale pentru familiile cu doi sau trei copii, care doresc sa schimbe aglomeratia din centrul oraselor cu zonele mai linistite de la periferie. Proiectul de astazi este o astfel de casa cu mansarda, cu acoperis in doua ape si doua lucarne mari deasupra usilor de la balcoane. Casa poate sa fie construita pe o parcela de teren patrata cu laturile minime de 18.14 metri. Peretii exteriori albi sunt decorati cu lemn care are o culoare asemanatoare cu cea a acoperisului, balcoanele din sticla si usile mari construbuind la designul modern al casei.


Casa cu 3 balcoane


Ca si in cazul altor proiecte de case, parterul este destinat activitatilor din timpul zilei, indiferent ca vorbim de prepararea si servirea mesei, de relaxare sau de alte activitati creative. In dormitorul de la parter puteti pune o canapea si un birou cu calculator unde veti putea lucra la proiectele personale iar livingul spatios are si o zona de dining in dreptul unor ferestre mari din podea pana in tavan. Semineul din living va putea contribui la crearea unei atmonsfere primitoare in zilele de sarbatoare, in timp ce in zona de relaxare mobilierul este asezat in jurul televizorului. In spatele casei exista o terasa acoperita unde veti putea sa luati micul dejun sau cina in zilele cu vreme frumoasa.

Recomandare: Casa de vis cu mansarda si 4 dormitoare – proiect si fotografii

Bucataria are blaturi mari de lucru dar si o camara pentru depozitarea alimentelor neperisabile. Camera centralei este indeajuns de mare pentru a putea fi folosita si pentru uscarea rufelor sau pentru depozitarea unor aparate de bucatarie pe care le folositi mai rar. Langa dormitor exista un dressing ingust unde va veti putea pastra in ordine costumele si alte haine elegante. Exista si o baie mica la parter astfel ca nu va trebui sa urcati la mansarda pentru a utiliza baia mai mare.

Mansarda este dedicata odihnei dar si relaxarii avand in vedere ca toate cele trei dormitoare au iesire pe balcon. Dormitoarele mai mici vor putea sa fie folosite de copii, iar cel mai mare poate deveni dormotorul adultilor. Toate dormitoarele vor trebui sa imparta o singura baie care are insa atat o cada cat si o cabina de dus de colt.

Recomandare: Proiect de casa cu 4 dormitoare amplasate la mansarda

Informatii generale:

Suprafata totala: 159.7 mp
Inatimea casei: 7.84 m
Cubaj net: 433 metri cubi
Deschidere minima a terenului pe care se poate construi: 18.14 m
Lungime minima a terenului pe care se poate construi: 18.14 m
Panta acoperis: 35 grade

Recomandare: Proiect de casa cu 4 dormitoare si terasa la etaj

Cote parter

Hol intrare: 3 mp
Camera centralei: 9.1 mp
Hol + scari: 8.3 mp
Dressing: 2.5 mp
Dormitor: 12.4 mp
Living + dining: 30.7 mp
Bucatarie: 10.1 mp
Camara: 2 mp
Baie: 2.2 mp

Recomandare: Casa parter cu 4 dormitoare si suprafata utila de 98.76 mp

Cote etaj mansarda

Hol + scari: 6.6 mp
Dormitor: 15.3 mp
Baie: 9.7 mp
Dormitor: 19 mp
Dormitor: 15.3 mp

Sursa foto