Proiect de casa moderna pe un singur nivel


Casele moderne folosesc pereti de sticla si usile si ferestrele mari care asigura un nivel excelent de lumina naturala pentru spatiile interioare. Casa pe care dorim sa v-o prezentam in continuare este un astfel de proiect care se poate incadra cu usurinta in cartierele rezidentiale luxoase de la marginea oraselor. Este vorba despre o casa cu 4 dormitoare construita pe un singur nivel care necesita o parcela de teren dreptunghiulara cu o suprafata de aproximativ 700 mp. Fatadele elegante folosesc o combinatie de alb si maro care este completata de nuanta de gri inchis a acoperisului. Unii pereti sunt placati cu lemn natural iar livingul are un perete din sticla care ofera o priveliste minunata asupra gradinii.


 

Casa parter cu design modern


 

Parterul este impartit in numeroase camere si dependinte cu forma patrata sau dreptunghiulara si dimensiuni diverse. Holul principal ofera acces atat in cele patru dormitoare cat si in livingul spatios care face trecerea spre dining si bucatarie. Aceasta este deschisa spre dining si are o insula care poate sa fie folosita partial si ca un bar pentru servirea micului dejuns. Diningul luminos permite utilizarea unei mese mari pentru 8 persoane unde veti putea sa va invitati prietenii cu diferite ocazii speciale. Peretele de sticla din living ofera o vedere extraordinara, astfel ca veti putea sa puneti doua canapele mari in apropierea acestuia.

Recomandare: Cum se toarna sapa autonivelanta

Dormitorul matrimonial se afla in partea drepata a casei si are o baie mica in apropiere care va putea sa fie folosita si de invitati. Celelalte trei dormitoare se afla intr-un corp separat beneficiind astfel de mai multa liniste. Aceste dormitoare sunt deservite de o baie mai mare care are atat o cada cat si o cabina de dus. Garajul dublu va putea sa fie folosit partial si pentru depozitarea unor aparate sau masini necesare pentru ingrijirea gradinii, celelalte spatii de depozitare fiind reprezentate de camera centralei sau camara aflata in apropierea bucatariei.

Citeste si: Casa pe un nivel cu trei dormitoare si garaj dublu

Terasa mare din spatele casei poate sa fie locul ideal de relaxare alaturi de familie si prieteni atunci cand vremea este frumoasa iar in fata casei puteti amenaja un mic lac cu nuferi si alte plante acvatice si cateva banci pe margine.

Informatii generale:

Suprafata totala: 192 mp
Inatimea casei: 6.16 m
Deschidere minima a terenului pe care se poate construi: 24 m
Lungime minima a terenului pe care se poate construi: 28 m
Panta acoperis: 24 grade

Vezi si: Proiect de casa eleganta doar cu parter si garaj

Cote parter

Hol intrare: 4.8 mp
Hol: 15.4 mp
Hol: 5.3 mp
Dormitor: 14.1 mp
Dormitor: 12 mp
Dormitor: 12.5 mp
Baie: 10.6 mp
Dormitor: 15 mp
Baie: 5.1 mp
Living: 28.4 mp
Bucatarie + dining: 19.9 mp
Camara: 4.6 mp
Garaj: 36.4 mp
Camera centralei: 5.4 mp
Hol: 3.6 mp

Sursa foto