Proiect de casa cu 3 dormitoare la mansarda


Daca sunteti in cautarea unui proiect simplu de casa atunci trebuie sa cititi in continuare acest articol. Este vorba despre o casa cu garaj si trei doarmitoare la mansarda care poate sa fie construita pe o parcela de teren cu dimensiuni minime de 18.80 x 21.9 metri. Arhitectura exterioara este dominata de ferestrele si usile din sticla securizata care ofera un nivel optim de lumina naturala spatiilor interioare. Fatadele au o culoare crem si ancadramente albe iar acoperisul rosiatic creeaza un contrast care scoate constructia in evidenta. Datorita designului exterior clasic, aceasta casa se va putea incadra usor atat intr-o zona rezidentiala cat si intr-o zona cu multa verdeata din mediul rural.


 

Casa cu garaj si 3 dormitoare


 

Parterul este foarte putin compartimentat, cea mai mare parte fiind ocupata de livingul spatios care contine si o zona de dining. Datorita suprafetei de aproape 30 de mp in living veti putea amenaja atat o zona de relaxare formata din canapele si o masuta de cafea cat si o zona de enertainment in care televizorul sa fie punctul focal. Din acelasi living se poate iesi si pe terasa din din stanga casei unde va veti putea relaxa pe sezlonguri sau veti putea servi micul dejun in diminetile calde de vara. Bucataria este deschisa atat spre dining cat si spre holul mic din care se poate intra in singura baie de la parter. Pentru depozitare veti putea folosi atat camera centralei cat si garajul care nu are in schimb intrare directa in casa.

Vezi si: Casa tip bungalow cu 3 dormitoare si garaj

La mansarda se afla cele trei dormitoare, din care cel mai mare va putea fi amenajat in dormitor matrimonial sau in camera de studiu si joaca pentru copii. Nivelul de lumina naturala din camerele de la mansarda este destul de redus astfel ca veti avea nevoie de corpuri de iuminat puternice. Mansarda este deservita de o baie destul de mare care are o cabina de dus de colt.

Informatii generale:

Suprafata totala: 160.60 mp
Inatimea casei: 7.90 m
Cubaj net: 725 metri cubi
Deschidere minima a terenului pe care se poate construi: 18.80 m
Lungime minima a terenului pe care se poate construi: 21.90 m
Panta acoperis: 45 grade

Citeste si: Proiect casa de vis cu 3 dormitoare si garaj

Cote parter

Hol intrare: 3.6 mp
Hol: 6.1 mp
Scari: 1.7 mp
Living: 29.8 mp
Bucatarie + dining: 16.5 mp
Baie: 2.5 mp
Camera centralei: 4.9 mp
Garaj: 19.4 mp

Vezi si: Casa eleganta fara etaj in forma de L cu 3 dormitoare si garaj

Cote etaj mansarda

Scari: 1.7 mp
Hol: 9.7 mp
Dormitor: 18.4 mp
Dormitor: 10.1 mp
Dormitor: 8.7 mp
Baie: 4.2 mp

Sursa foto