Proiect de casa cu etaj si arhitectura moderna


Desi nu sunt la fel de populare precum cele cu mansarda, casele cu etaj pot sa fie o alegere foarte buna pentru persoanele care isi doresc interioare spatioase si confortabile. In continuare va vom prezenta cateva fotografii si schite ale unei astfel de case cu etaj care are o suprafata totala de aproximativ 222 de metri patrati. Casa are 5 dormitoare si doua bai, fiind un proiect potrivit pentru familiile care sunt formate din cel putin 4 persoane. Arhitectua exterioara este una moderna, peretii albi fiind decorati cu piatra atat in zona intrarii si a garajului cat si a terasei din spatele casei.


Casa moderna cu etaj


Parterul este dedicat activitatilor din timpul zilei, astfel ca singurul dormitor de pe acest nivel este amenajat intr-un birou unde sa puteti lucra la proiectele personale. Holul larg de la intrare ofera acces atat in garaj cat si intr-un walk-in dressing unde veti putea pastra atat incaltamintea cat si paltoanele sau gecile mai groase. Bucataria spatioasa este partial deschisa spre hol si dining dar are si o mica camara pentru depozitarea alimentelor si vaselor de gatit. Livingul are aproape 35 de mp si contine si o zona de dining care este amenajata in apropierea semineului. Din living se poate iesi pe terasa din spatele casei care ofera un peisaj minunat asupra gradinii, fiind un spatiu excelent de relaxare pentru intreaga familie. Parterul este deservit de o baie ingusta, care are si o cabina de dus, putand sa fie folosita si de invitatii care raman peste noapte. Din garaj se poate intra si in camera centralei, ambele incaperi putand fi folosite partial si pentru depozitare.

Recomandare: Proiect de casa moderna cu terasa acoperita la mansarda

La etaj exista patru dormitoare spatioase, din care cel matrimonial are acces pe balconul din fata casei de unde veti putea sa va beti cafeaua admirand imprejurimile. Dormitoarele cu vedere in spatele casei vor beneficia de mai multa liniste, fiind potrivite pentru copii. Baia de la etaj este suficient de mare, astfel ca veti putea sa instalati atat o cabina de dus si o cada mare de colt cat si o chiuveta dubla.

Recomandare: Proiect de casa moderna cu 5 dormitoare si garaj dublu

Informatii generale:

Suprafata totala: 221.90 mp
Inatimea casei: 8.42 m
Cubaj net: 621.40 metri cubi
Deschidere minima a terenului pe care se poate construi: 21.08 m
Lungime minima a terenului pe care se poate construi: 19.96 m
Panta acoperis: 40 grade

Recomandare: Proiect de casa moderna doar cu parter si pergola lipita

Cote parter

Hol intrare: 7.6 mp
Dressing: 3.4 mp
Hol: 6 mp
Bucatarie: 14 mp
Camara: 2.2 mp
Living + dining: 34.6 mp
Dormitor: 14.5 mp
Baie: 3 mp
Camera centralei: 10.3 mp
Garaj: 22.6 mp

Recomandare: Proiect de casa moderna pe un singur nivel

Cote etaj mansarda

Hol + scari: 9.9 mp
Dormitor: 21.4 mp
Dormitor: 22.5 mp
Baie: 11.6 mp
Dormitor: 20.6 mp

Sursa foto